SaxBeatz

DJ + szaxofon esküvőre - a tökéletes párosítás

SaxBeatz

DJ + szaxofon esküvőre - a tökéletes párosítás

Elképzelted, ahogy a szertartást megelőző vendégváráson már felcsendülnek a legromantikusabb dallamok szaxofonon? Ez akár a Ti esküvőtök is lehet!

A párok gyakran kérik, hogy Csobán a vendégvárásnál szaxofonjátékával “hangolja” rá a násznépet a szertartásra.

A szaxofon a lagziban is nagymértékben hozzájárul a hangulat fokozásához, hiszen a legismertebb zenék élőhangszeres aláfestéssel igazán egyedien tudnak szólni. Legyen szó retro számokról, vagy épp napjaink slágereiről, a siker garantált!

Hotel lounge

Bár, borvacsora, éttermi estek zenei kísérete - jó zene, jó hangulat

Minden igényes étteremben, vendéglátóegységben tartanak tematikus esteket, ahol fontos szerepet játszik a háttérzene. Erre nyújtunk megoldást, hisz kiváló műsorunkkal akár 3 órán át tudjuk szórakoztatni a nagyérdeműt. 

Zenei repertoárunkban ilyenkor legfőképp a jazz standard-ek, világhírű örökzöldek és romantikus dallamok kapnak helyet. Évek óta rendszeres fellépői vagyunk például a sárvári Spirit Hotel***** Superior-nak és sok más balatoni vendéglátóegységnek.
Saját hang- és látványtechnikánknak köszönhetően részünkre csak áramot kell biztosítani, a kiváló hangulatról már mi gondoskodunk! Elegáns  megjelenésünkkel és igényes műsorunkkal biztosítjuk az adott rendezvény magas színvonalát.

Ahonnan a SaxBeatz indult

Mert az alapgondolatot elfelejteni nem szabad

A SaxBeatz, mint zenei formáció eleinte nem a lagzikért, vagy borvacsorákért jött létre, ez csak később alakult ki. Az alapkoncepció egy elektronikus DJ + élő szaxofon volt, ami természetesen mind a mai napig adott.

Tánczos István (Ipa) közel 20 éve DJ, akihez elsősorban az elektronikus zenei műfajok állnak a legközelebb.
Csobán az elmúlt évek során ugyancsak megkedvelte ezen műfajokat, melyeket előszeretettel kísér szaxofonjátékával, megteremtve így a tökéletes harmóniát e két stílus között.
Leginkább deep house, soulful house, latin house és funky műfajokban érezzük magunkat otthon, melyekből sok-sok órányi műsorunk van.

Ezen műsorszámunkat - többek közt - azok figyelmébe ajánljuk, akiknek (vízparti) koktélbárjuk, éttermük van, vagyis ahol az adott atmoszféra és az efféle zenei stílus megalapozhatja a hely különleges hangulatát.
Természetesen igény esetén saját hang- és látványtechnikával állunk megrendelőink rendelkezésére.

SaxBeatz videók

Hallgass bele eddigi műsorainkba

További videók a YouTube-on
DJ for EVENT
Tánczos István
Copyright © 2024 DJ for EVENT - Tánczos István. Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram