Rólam írták

Az esküvő az egyik legkülönlegesebb nap az ember életében, mindenki azt szeretné, hogy tökéletes legyen és valljuk be, kulcsfontosságú a zene, a buli. Nehéz eldönteni egy árajánlat alapján, hogy ki lesz a legjobb DJ a nagy napra. Ipával egy buliban találkoztunk és kb. 2 szám után tudtuk, hogy ő lesz a tökéletes ember az esküvőnkre. Sokkal többet kaptunk tőle, mint amire számítottunk. Kérhettünk tanácsot, mi, hogy lenne jó, minden részletre figyelt és hatalmas bulit csinált. Jövőre tervezed az esküvőd vagy 2 év múlva? Már most foglald le, nehogy lemaradj!

Izer Lívia
2023. július 15.

Ipa profi felszereléssel – fény- és hangtechnikával - érkezett az esküvőnkre, és egész délután, a ceremónia minőségi és profi hangosításától kezdve a hajnalig tartó bulin át magas színvonalú szolgáltatást nyújtott. Sok vendég napokig emlegette, hogy milyen szuper esküvőnk, bulink volt, amit többek között Ipának is köszönhetünk. Minden korosztályt megmozgatva, az egész násznépnek élvezhető hangulatot biztosított, szem előtt tartva kívánságainkat, tökéletes időzítésekkel, rugalmassággal, odafigyeléssel. Maximálisan elégedettek vagyunk. Ráadásul nem csak a saját esküvőnkön, hanem már sok barátunk esküvőjén, céges bulikon is hasonlóan fergeteges hangulatban találkozhattunk. Köszönünk mindent Ha Ipát választod, biztosan nem csalódsz, egy szuper hangulatú, emlékezetes esküvőd lehet! Mi már nagyon várjuk a következő találkozásokat, bulikat!

Takács Jada
2023. május 20.

Ipát és Csobánt évek óta ismerem, volt szerencsém együtt dolgozni velük. Amikor először hallottam és láttam őket együtt, emlékszem, azt mondtam nekik, hogy "vőlegény még nincs, de ti tutira ott lesztek az esküvőmön!" És évekkel később így is lett! Szimpatikusak, kedvesek, humorosak, jó bulit csinálnak! Csak ajánlani tudom őket mindenkinek! Magas minőség megfizethető áron, ráadásul 2 az 1-ben szolgáltatás, amellyel egyszerre kapsz DJ-t és élőzenét is!

Strobl Barbara
2023. május 6.

Kedves István és Csobán! Bàr visszapörgethetnèm az időt, hogy újra és újra meghallgathassam tőletek a "Hit the road Jack" című számot élőben. Egyszerűen imádom amit csináltok. Mikor rátok találtam, egy külföldi esküvői videó inspirált, hogy Dj és szaxofonos együtt parádés hangulatot tud varázsolni. Nem tévedtem, de abban sem, hogy mellettetek tettük le a voksunkat. Pedig mint tudjuk, egy esküvőn a zene a legfontosabb! Minden ismerősünk azt mondta, élete egyik legjobb bulija volt, amiért nagyon hálásak vagyunk. Ezt mindenki másnak írom, aki még nem ismeri őket: Megbízhatóak, pontosak, és ne gondolkozzon senki ha rájuk talál, hogy őket válassza-e, mert nem fog csalódni!!!! Köszönjük srácok! Egyet kérünk, abba ne hagyjátok!

Johanna Krivočenko
2022. augusztus 19.

Kedves István és Csobán! Nagyon köszönjük Nektek, hogy az esküvőnkön szolgáltattatok, csak hatalmas megelégedettséggel tudunk szólni! Ha valakinek fontos, hogy megbízható, rugalmas, professzionális, illedelmes, jó kedélyű zenei szolgáltatót válasszon bármilyen eseményre, így különösen esküvőre, annak nem kell tovább keresgélni! Minden elvárásunkat felülmúltátok! Üdv: Egy, -Nektek is köszönhetően- a saját esküvőjén is magát jól érző pár.

Burány Máté
2022. augusztus 13.

Ipa és Csobán fantasztikus bulit csaptak nekünk a lagzinkon. Csobán hidegrázósan mennyei volt a szaxofonnal. Hajnalig roptuk az egész násznéppel a táncparketten, pont olyan volt amilyenről álmodtunk. Köszönjük nektek! Detti és Zoli

Székely Bernadett
2022. július 23.

Kedves István és Csobán! Nagyon köszönjük, hogy velünk voltatok a mi “Nagy napunkon”! Egy nagyon profi és összeszedett munkát kaptunk. A hangulat felhőtlen volt és egyben felejthetetlen!!!! Több országból érkeztek a vendégek, Magyarországról, Svájcból és Ausztriából. Mindenki csak egyet mondott, óriási volt!!!! Dj for Event, a Dj aki a pultja mögül táncra perdíti még azt is aki nem szeret táncolni, és nem utolsó sorban Csorbán, a szaxofonos aki egy igazi tehetség! Még egyszer köszönjük! Szilvia & Andy

Babodi Szilvia & Andy
2022. július 21.

Két évvel ezelőtt, mikor először hallottuk egy esküvőn Istvánt és Csobánt, már akkor eldöntöttük, ha egyszer esküvőnk lesz, biztosan őket kérjük fel. Ők voltak a biztos pont a nagy napon. Nagyon jó hangulat volt egész éjszaka, a hangosítás is profin működött a szeles idő ellenére is. Csobán pedig egy igazi művész. Nagyon jó párost alkotnak együtt. Köszönjük, hogy velünk voltatok! Dóri és Attila

Stoff Dóra
2022. június 10.

Bár számomra és Lilla feleségem számára nem volt teljesen ismeretlen István munkája, hiszen egy Barátunk esküvőjén Ő volt a zenei szolgáltató évekkel ezelőtt. Már azon a lagzin megbeszéltem vele, hogy a mi nagy napunkon is jó lenne, ha majd ő lenne, hiszen fergeteges napfelkeltés bulit éltünk át akkor a násznéppel. Úgyhogy Lillával az esküvő szervezést azzal kezdtük, hogy felkerestük Ipát, jó-e neki a május 21. Külön örömmel tapasztaltuk azt, hogy azóta Csobánnal bővült a csapat, így még ütősebb lett a produkció. Nagyon jó bulit csináltak az esküvőnkön. Köszönjük szépen Csobán és Ipa még egyszer a jó hangulatot!

Kogler Bence
2022. május 21.

Szeretnénk köszönetet mondani Istvánnak és Csobánnak a fantasztikus hangulatért, amit a lakodalmunkra varázsoltak. Nagyon segítőkészek és kedvesek voltak. Minden elvárásunkat megvalósították. Szívből ajánljuk őket mindazoknak, akik egy felejthetetlen bulit szeretnének a lakodalmukban, illetve akik megbízható embert keresnek, kik becsülettel végzik a munkájukat. Köszönjük szépen István és Csobán!

Takács-Nagy Alexa
2022. május 14.

István szuper bulit csinált az esküvőnkön. Figyelmes volt minden kérésünket illetőleg, és nekünk nagyon fontos volt, hogy gördülékenyen zajlott minden, rugalmas volt és segítőkész. Bátran ajánljuk mindenkinek, főleg aki igazán emlékezetes lagzit szeretne!

Ujvári Máté
2022. május 7.

DJ + Szaxofon = Tökéletes hangulat! Köszönjük Istvánnak és Csobánnak, hogy fergeteges hangulatot varázsoltak az esküvőnkre! Profi felszereléssel, hangzással, hozzáállással vártak minket és minden egyedi igényünket rugalmasan megvalósították. Köszönjük nektek!

Cseh Bálint
2021. szeptember 12.

Szívből ajánljuk Ipa és Csobán szolgáltatásait azoknak, akik egy fergeteges bulit szeretnének. A szaxofon egyedivé tette a vendégvárást, Ipa zenéi pedig megmozgatták a násznép összes tagját. Köszönjük szépen, hogy emlékezetessé tettétek életünk egyik legszebb napját!

Joó Kinga
2021. szeptember 4.

Szuper volt a ceremónia hangosítása is, illetve a lagzin is a zene. Ipa nagyon kedves és együttműködő volt, köszönjük szépen!

Dubicz Lilla Veronika
2021. augusztus 21.

A srácok profi eszközökkel, és az igényeink megértésével érkeztek lagzinkra, és tökéletesen megcsinálták azt a bulit, amire mi is gondoltunk. Minden korosztálynak, minden stílusnak kedveztek egészen a záróráig! Köszönjük, a szaxofonos kiegészítést pedig mindenképpen ajánljuk minden lagzira, Csobán és Ipa közösen zsenik!

Stankovics Mátyás
2021. augusztus 13.

István és Csobán a legjobb választás volt a lagzinkra! Minden terv szerint ment, az előre megbeszélt zeneszámok mind voltak, István tökéletesen váltogatott a zenei stílusok között az este folyamán, jókor volt lassú vagy éppen pörgős a műsora. Csobán szaxofonos kísérete pedig igazán egyedivé és különlegessé tette az este hangulatát. Nagyszerű csapat, bátran ajánlom mindenkinek!

Tóth Mátyás
2021. július 31.

István és Csobán igazi profik, mindenki jót bulizott a lagzinkon. Rengeteg zeneszámmal készültek, az egyéni kéréseket is teljesítették. Már az előzetes megbeszéléseken kiderült, hogy ők voltak a legjobb választás. Köszönjük a csodás estét, bátran ajánljuk őket másoknak is!

Kramarics Szandra
2021. július 31.

Kortól és zenei ízléstől függetlenül, szinte mindenki táncolt a közel száz fős esküvőnkön Ipa zenéire. Köszönjük a csodás hangulatot, szívesen ajánlunk másoknak is.

Csima Szabolcs
2021. július 3.

Mikor felmerült a gondolat, hogy DJ-t is hívunk a lakodalomba nem is volt sok gondolkodás csak IPA-t kerestük meg. Egyetem alatt ismertem meg, többször "húzta" ott is a talpalávalót. A távolság sem volt akadály, Ő lett a mi zenefelelősünk. Hang és fénytechnika profi, a szertartásunkat is Ő hangosította. Kiválóan közreműködött a vőféllyel és a zenekarral. Helyzetfelismerés és problémamegoldásban csillagos ötös. Jöhet eső, vagy egy spontán kérés, rá számíthatunk. Köszönjük, hogy velünk voltál a nagy napon. Ajánlom mindenkinek! Rebi és Zoli

Kató Zoltán
2021. június 12.

Ipával már a szervezés alatt egyértelmű volt, hogy profi kezekben leszünk. Maximálisan a mi igényeinket figyelembe véve, velünk együtt tervezve segítette az előkészületeket. A szertartás hangosítása, majd a fergeteges buli levezénylése is tökéletes volt. Mindenkinek ajánlom, aki megbízható, korrekt, rugalmas és segítőkész szakembert keres!

Szendrődy Dorina
2021. június 17.

Ipát még a középsuliból ismerem, tudtam, hogy jó kezekben lesz a lagzink. Nagyon rugalmas és segítőkész volt a szervezésben, vírushelyzet miatti átszervezésben is. Sokan az év bulijaként emlegetik, köszönjük szépen, hogy még felejthetetlenebbé varázsoltátok Csobánnal az esküvőnk napját!

Bognár Gabriella
2020. október 10.

Nagyon köszönjük életünk legszebb napját! Imádtuk és a vendégek is imádták a bulit! Mindenkinek meleg szívvel ajánlom a fiúkat! Mi reggel fél 8-ig buliztunk!

Bércziné Horváth Csilla
2020. október 3.

Nagyon jó hangulatot csinált az esküvőnkön! Ipát bátran ajánlom mindenkinek!

Ferenczi Judit
2020. szeptember 19.

Nagyon szép estét szerzett nekünk, profi módon zenélt egész hajnalig. A számok igazán változatosak voltak, minden korosztály maximálisan elégedett volt! Remek volt a fénytechnika is, ezzel is emelve az este hangulatát. Barátságos és korrekt ember, én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük Ipa a közreműködésedet ezen a nekünk igazán fontos napon!

Csombó Szabolcs
2020. szeptember 12.

Profi hangosítást biztosított nekünk a nagy napunkra, a szertartásokon át a lakodalom helyszínéig. A zenét mindig a násznép hangulatához igazítja, ami nem sok emberről mondható el. Mi szaxofonos kísérettel ajánljuk, mert Csobánnal együtt igazi fesztivál hangulatot hoztak el az esküvőnkre! Itt mindenki táncolt! Nálunk szólt a mulatóstól a mai napok pop dalokig minden. Szeretnénk megköszönni a közös "munkát", és ajánljuk mindenkinek, hogy élje át ezt a kis "csodát"!

Merencsics Árpád
2020. augusztus 29.

Ipa és Csobán az elejétől kezdve segítőkész és profi szakembernek tűntek. Minden zenével és hangosítással kapcsolatos vágyunknak eleget tettek a lakodalomban és a polgári szertartáson is. Retro, 2000-es évektől a legújabb zenéken át, külföldi és magyar dallamok is szerepeltek a repertoárban (hajnalban még egy kis drum and bass is belefért az estébe). Külön meg szeretnénk köszönni Csobánnak, hogy a kikérést és a 30 perces menetet is végig zenélte, így már ott is igazi lagzis hangulat alakulhatott ki. Profi, kedves és rugalmas szakemberek. KÖSZÖNJÜK FIÚK!

Bors Krisztina
2020. augusztus 21.

Egy jó lagzi alapja az étel és a zene. Talán a zene egy kicsit fontosabb, mivel ez adja meg az igazán jó hangulatot, nem csak a tánchoz, de egy jó hangulatú vacsorához is. A lágy aláfestő zene vacsora közben és az igazán jó zenék, utána amire épül egy jó buli, mind tökéletesek voltak. A fiúk nagyon rugalmasak, kedvesek és lelkiismeretesek. Nagyon örülünk, hogy nekünk és násznépünknek ők zenéltek. Mindent elmond róluk, hogy több korosztály képviselői is elkérték az elérhetőségüket tőlünk a lagzi után. Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek őket. Brigi és Bálint

Hada Bálint
2020. augusztus 8.

Egy jó lagziból két dologra emlékszik minden résztvevő biztosan. Arra, hogy milyen volt az étel és a zene. Nem tudom, hogy Ipa és Csobán hogyan főz, de zenélni azt nagyon tudnak. Tökéletes hangosítás a polgári szertartás alatt. Lágy aláfestő zene vacsora közben és fergeteges buli utána egészen hajnalig. Csobán szaxofon játéka a hab a tortán. Nagyon örülünk, hogy nekünk és násznépünknek ők zenéltek. Ági és Zoli.

Kramarics Zoltán
2020. július 25.

Egy ajánlással kezdődött és egy mindent felülmúló eseménnyé alakult át! Köszönjük neked és Csobánnak, hogy ilyen különlegessé tettétek a mi nagy napunkat! A szaxofon kimaradhatatlan eleme volt a vacsorának, az estének, a lassú táncoknak. Egyszerűen gyönyörűen zenél Csobán. Köszönjük neked! De Ipa, ahogy te a zenéket kevered, az valami irdatlan! Tökéletes hangolás a szertartáson, tökéletes időzítések és dallamok! Ennél jobb zenei szolgáltatót nem is kívánhattunk volna! Köszönjük nektek!

Székely Vivien
2020. július 11.

Csodálatos estét varázsoltak nekünk az esküvőnkön, fantasztikus volt, köszönjük!

Demeter-Belovári Bianka
2020. július 4.

2019.12.21-én egy fantasztikus TRX évzáró partyt tartottunk az Íz-Laborban. A zenét Ipa szolgáltatta, és el kell mondanunk, hogy kiváló hangulatot teremtett. Jó zenékkel, maximálisan kiszolgálva a kéréseket, figyelve a résztvevők aktuális hangulatát, szuper bulit szolgáltatott! A csapat valamennyi tagja nevében köszönjük!!!

Krepsz Zoltán
2019. december 21.

Ipát még az egyetemről ismerjük, bár nem találkoztunk az egyetem óta, a kapcsoltunk baráti és figyelemmel kísértük a munkásságát. Mikor megláttuk hogy berobbant az esküvő iparba, nem volt kérdés, hogyha eljön a Nagy Nap, kit szeretnénk a hangulatfelelősnek. Az anno megszokott színvonalat magasan felmúlta, a fénytechnika fantasztikus volt, a hangosítás kiváló, a zenék változatosak és az igényeinknek megfelelőek. Az anyakönyvvezető megjegyezte, hogy régóta most volt először olyan hangosítása, ami az alkalomhoz megfelelő és minőségi. Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy a legjobb választás volt, Ipa végig alkalmazkodott a felmerülő igényekhez és nagyon segítőkész volt csak így tovább! G&I

Guld Ildi
2019. október 26.

Istvánt bármikor el tudtam érni, és azonnal képben volt mindennel. Kéréseinket maradéktalanul figyelembe vette és teljesítette, igazán profin dolgozott. Külön szuper volt, hogy mindkét helyszínre volt külön felszerelése, így gördülékeny, gyors és magas színvonalú szolgáltatást nyújott egész nap. Köszönjük szépen!!!

Grünceisz Zsuzsanna
2019. október 5.

Hatalmas köszönet a szuper buliért! Tiszta szívből ajánljuk minden házasulónak, hogy válasszátok Istvánt! Nagyon megnyugtató volt vele egyeztetni, már az első perctől tudtuk, hogy jó kezekben lesz a hangulat a lagzin! S így is történt - a nyitótánctól kezdve talpon voltunk, annyira jó volt a zene, hogy egyszerűen nem lehetett leülni Nagy-nagy köszönet a rugalmasságodért, s azért, hogy belecsempészted a kedvenceinket és hogy mindig tudtad, mikor milyen zenét kell betenni A tökéletes záró számért pedig külön köszönet!

Bakacsi-Saffer Zsizsi
2018. szeptember 22.

Köszönjük a pörgős zenékkel feldobott hangulatot. Pontosan erre számítottunk, igazán hálásak vagyunk. A vendégek extra listája pedig csak még igényesebbé és felejthetetlenné tette az estét. Ajánlásunk 5 L&G!

Simon Gábor
2019. szeptember 14.

Ipa régi közös barátunk, és nem is volt kérdés, hogy őt keressük meg a nemes feladattal, hogy az esküvőnkön DJ-zzen, illetve szertartást hangosítson. Maximálisan elégedettek voltunk a munkájával. Profi technikai háttérrel, felkészülten érkezett és minden kihívást rugalmasan kezelt, amiért nagyon hálásak vagyunk. Minden simán ment, az esküvőnk fantasztikusan sikerült, amit neki is köszönhetünk. Több napos izomlázzal a lábunkban kezdtük a házas életet ez talán mindent elárul. Köszönjük! D&M

Varga Mátyás
2019. szeptember 6.

Nagyon elégedettek vagyunk, Ipa fantasztikus hangulatot teremtett, mind a szertartás és a vacsora alatt, illetve az ezt követő fergeteges, hajnalig tartó buliban is. Nagyon rugalmasan, segítőkészen és gyorsan megoldott mindent profi felszereléssel. Köszönünk mindent Ipa! Szívből ajánljuk mindenkinek!

Szente Zsófia
2019. augusztus 24.

Remek zenék! Minden korosztály és ízlés ki lett szolgálva. Fáradhatatlanul mozgatta a hajnalig bulizó násznépet! Sok-sok szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki a legjobbat szeretné! Köszönünk mindent!!

Kindl Claudia
2019. augusztus 17.

Nagyon elégedettek vagyunk. Minőségi szolgáltatást kaptunk!

Szemes Katalin
2019. 07. 27.

Nagyon örülünk hogy Istvánt választottuk az esküvőnkre. Magyar-mexikói esküvőnk volt, és minden igényt sikerült kielégíteniük, külföldiek és magyarok, fiatalok és idősebbek is tudtak egyszerre ünnepelni a táncparketten. Többen jelezték a vendégeink közül hogy ilyen jó esküvőn még nem voltak, ezen visszajelzések nagy részben Istvánék érdeme is. Küldtünk nekik körülbelül 100 latin, mexikói zenét az esküvő előtt amikkel szerettünk volna kedveskedni a mexikói vendégeinknek, ezekből becsületesen felkészültek. Nekem nagyon tetszett a különböző stílusú (mexikói, küldöldi, magyar, mai és retro) zenék aránya. Köszönjük szépen!

Lukács Viktor
2019. július 25.

Régi barátságunkra való tekintettel az esküvőnk szervezésekor nem is volt kérdéses, hogy kit keressünk meg a lagzi hangulatfelelős posztjára. Kérésünknek eleget téve (amit ezúton is, még egyszer nagyon szépen köszönünk) fergeteges hangulatot biztosított egész este, egészen kipurcanásig, minden korosztályt megmozgatva (11 hónapostól 84 évesig mindenkit! Nem vicc!) Profi munka, csillagos 5-ös kivitelezés, leírhatatlan hangulat!

Simon Áron
2019. május 25.

Imádtuk a fiúkat az első pillanattól fogva! Nagyon profi! Egyszerűen tökéletes szolgáltatás nyújtottak! Kedvesek és barátságosak! Csak ajánlani tudom minden kedves ifjú párnak! Köszönjük Ipa és Csobán!

Billege Viktória
2019. május 4.

Szenzációs páros! Szuper hangulatot teremtettek az esküvőnkön, minden korosztályt és zenei ízlést kielégítettek. Köszönjük Nektek!

Kiscsatári Szonja
2019. február 23.

Szívből ajánlom mindenkinek, aki egy nagyon jó bulit szeretne a lakodalmaban. Nagyon segítőkész, rugalmas, profi felszereléssel dolgozik és szuper jó érzékkel válogatta össze azokat a zenéket, amik remek hangulatot csináltak. Maximálisan meg voltunk elégedve, ha bárki őt választja, nem dönt rosszul!

Angyal Annamária
2018. szeptember 15.

Istvánnal, vagy ahogy a barátai hívják, Ipával Sidó Diána kedves kolléganőmön keresztül volt szerencsém megismerkedni, majd egy szuper esküvőt lebonyolítani közösen. Első pillanattól meg volt az összhang, úgy éreztem, tökéletesen fogunk tudni együttműködni. István nem csak professzionális DJ (csupán pillantásokból megértettük egymást az esküvő folyamán), hanem egy rendkívül jó kedélyű, humoros, karizmatikus figura. Nagyon sokat nevettünk együtt, amit én igazán díjazok a rendezvényeimen, hisz' egész más úgy dolgozni, ha jó hangulatban vagyunk mindannyian, és tudunk együtt jókat viccelődni. Remélem, még máskor is lesz lehetőségem együtt dolgozni Veled!

Bárány-Szilfai Alida
2018. szeptember 1.

Nagyon szépen köszönjük, hogy segítettél felejthetetlenné tenni a Nagy Napunkat! Kiváló minőségben és az elképzelésünknek száz százalékosan megfelelően segítetted tökéletesre varázsolni a hangulatot a szertartásunk alatt és az est további részében is, akár a "műsorszámok", akár a buli alatt is csak arra kellett figyelnünk, hogy jól szórakozzunk és táncoljunk kifulladásig. Még egyszer nagyon szépen köszönjük!

Hegedüs Zoltán
2018. augusztus 24.
Kapcsolat
DJ for EVENT
Tánczos István
Copyright © 2024 DJ for EVENT - Tánczos István. Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram